Algomad 2013 – Enfocat a Sagrada Família

Algomad 2013 – Enfocat a Sagrada Família es celebrarà del 3 al 6 de Juliol a ELISAVA ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona i tindrà com a marc de referència el treball de disseny, fabricació i posada en obra amb mètodes paramètrics i computacionals que s’utilitzen en el Temple Expiatori de la Sagrada Família.

Algomad 2013 girarà entorn als problemes geomètrics, estructurals i de fabricació que s’aborden de forma paramètrica i generativa a la Sagrada Família, i es prendrà com a base per a l’ensenyament dels mètodes de disseny digitals que formen el nucli del seminari.

L’equip tècnic del Temple s’ha involucrat apassionadament en l’organització d’Algomad 2013 i servirà de recolzament i guia als tallers. En un fet que resulta excepcional, Sagrada Família obrirà les seves portes als participants d’Algomad i aquests, tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el treball de disseny i construcció del temple mitjançant visites guiades al mateix. Per la seva banda, Elisava Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona acollirà els tallers en les seves magnífiques instal·lacions de La Rambla.

Hyperboloid

Algomad pretén ser un seminari deliberadament instrumental, és a dir, no busca especular amb l’ús d’eines sinó instruir en el seu funcionament i les seves possibles aplicacions en el camp de l’arquitectura, l’enginyeria i el disseny. El seu programa es compon de tallers i conferències.

Bigest Hyperboloid

Col·laboradors

SAGRADA FAMÍLIA

A més de ser el principal objecte d’estudi, La Fundació Sagrada Família permetrà l’accés als participants del seminari al Temple, i proporcionarà suport a través dels seus tècnics, que participaran activament en els tallers i ponències. També acompanyaran als participants en visites guiades al Temple, la zona d’obra i els departament tècnics.

SF_ImgSection

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Fundada en 1961, ELISAVA és l’escola degana en l’ensenyament de disseny a Espanya. Més de 50 anys sent pioners i contribuint a la formació de professionals del disseny i l’enginyeria.

Adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, ELISAVA compta amb més de 2.000 estudiants procedents d’arreu del món, que cursen els estudis oficials de Grau en Disseny, el Grau en Enginyeria en Disseny Industrial, el Màster Universitari en Disseny i Comunicació i un ampli ventall de màsters i postgraus en les àrees de Disseny i Arquitectura, Disseny Gràfic i Comunicació, Disseny de Moda, Disseny de Producte i Estratègia i Management.

La seva línia formativa i de recerca està molt orientada al món professional, que impulsa col•laboracions estretes amb empreses, institucions i universitats d’arreu del món. Tota una trajectòria com a pioners en l’ensenyament del disseny i l’enginyeria, contribuint a la formació de professionals destacats. ELISAVA s’ubica a un modern edifici a La Rambla, al cor de Barcelona.

Edificio_Elisava

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *